fbpx

Wilde zwijnen

Wilde zwijnen (of everzwijnen) leven samen in groepen en zijn het actiefst in de schemering en bij nacht. Uitgezonderd de paringstijd, leven de mannetjes voornamelijk alleen. Wilde zwijnen kunnen grote schade aanrichten aan landbouwpercelen, met name die met mais en aardappels. Ook worden ze soms in privétuinen aangetroffen.

Sorteren op:
Sorteren op: